Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Léto plné hvězd 2023 - soutěž o lístky

Na výstavě Léto plné hvězd se na vás těší Olga Černohorská a Ivana TicháI v letošním jubilejním ročníku výstavy Léto plné hvězd® 2023 jsme speciálně pro Musicalnet připravili soutěž o vstupenky na koncerty, které se konají v rámci výstavy. Soutěžní otázku najdete níže, z vašich správných odpovědí vylosujeme vždy dva výherce.

Před námi je další koncert, tentokrát v sobotu 5. srpna v 18 hod., s názvem „Svět plný barev, slov a hudby“ – překvapí nás Richard Pachman, hudebník, spisovatel, moderátor a malíř.

Pořadatelka Léta plného hvězd Olga Černohorská se rozhodla vyhlásit soutěž o čtyři lístky. Soutěžní otázka je: Jak se jmenuje oratorium o slavné české osobnosti, které napsal Richard v roce 2005?

A hned druhý den, 6. srpna v 18 hod. je další koncert s názvem „Letem světem nejen muzikálem“ – Michaela a Roman Tomešovi, muzikáloví zpěváci a herci. Soutěžní otázka zní: Ve kterém muzikálu Roman Tomeš ztvárňuje slavného světového zpěváka?

Dále můžete soutěžit o lístky na koncert:
12. srpna v 19 hod se bude konat žhavý večer - „Někdo to rád horké!“ s Martinem Písaříkem, zpěváke, hercem a moderátorem, skladatelem a textařem. Soutěžní otázka: Jak se jmenuje role, kterou Martin Písařík ztvárňuje v muzikálu Sugar (Někdo to rád horké)?

 19. srpna v 18 hod. zazpívá Jana Fabiánová, zpěvačka a herečka, a Václav Tobrman – klávesový mág, skladatel a aranžér.
Soutěžní otázka: Jak se jmenuje maminka Jany Fabiánové?

Soutěžit může každý. Odpovědi zasílejte na e-mail  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  do sobotních 12 hodin, uveďte celé jméno a telefonní kontakt na sebe. Výherci budou kontaktováni telefonicky, a budou uvedeni na guest listu v den konání koncertu, na který odpověděli.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.