Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Na výstavě Léto plné hvězd se konal pořad se zpěvákem a hercem Janem Fantou

Jan Fanta se stal druhým hostem v řadě koncertů na LPH 2023V sobotu odpoledne ve 14 hodin si pro Léto plné hvězd udělal čas herec a zpěvák Jan Fanta, aby s autorkou výstavy Olgou Černohorskou povídali o jeho práci. Jan Fanta účinkoval třeba v představeních Broadway plná muzikálů a Chorus Line, které uvádělo Divadlo Broadway. V roce 2020 se Jan účastnil 6. řady soutěže Česko Slovenská SuperStar, kde porotu zaujal nejen svým pěveckým rozsahem a barvou hlasu, ale také svou nezaměnitelnou image. Skončil těsně před branami finále na 11. místě. Již během studií na konzervatoři začal působit coby host v muzikálových inscenacích v Divadle J. K. Tyla v Plzni, například v muzikálech Kočky, Hello Dolly, Bonnie a Clyde nebo Probuzení jara, který získal Cenu Thálie za rok 2015.

Pořad moderovala jako vždy autorka výstavy Olga ČernohorskáKromě toho Jan Fanta pravidelně spolupracuje s několika pražskými scénami, například v Divadle Kalich účinkuje v muzikálu Voda (a krev) nad vodou, v Divadle Na Fidlovačce v představeních Po Fredrikovi, Sugar aneb někdo to rád horké, v Divadle Hybernia jste ho mohli vidět v muzikálech pro děti Královna Kapeska nebo Alenka v kraji zázraků, v Divadle Semafor v představení Zlomené srdce Lady Pamely, ve Studiu DVA v muzikálu Starci na chmelu, nebo v Kongresovém centru v legendárním muzikálu Mamma Mia. V Divadle Bez Zábradlí od roku 2021 ztvárňuje roli Clifforda Bradshawa ve slavném muzikálu Cabaret.

Během pořadu nebyla nouze o veselé historkyDo povědomí diváků asi nejvíce zapsal televizním seriálem Dobré zprávy v roli Šimona, kde s partnerkou Sárou Rychlíkovou ztvárnili moderátorskou dvojici „Zlatíčka“. V současné době jej můžete vidět ve hře Hračička v Divadla Radka Brzobohatého, kde exceluje po boku Lucie Vondráčkové. Účinkovat bude i v chystané komedii Janka Ledeckého Zapomeňte na Shakespeara, který v říjnu 2023 uvede Divadlo Hybernia. Takže povídat bylo rozhodně o čem, diváci se mohli sami ptát, na to, co je zajímalo. Honza mile překvapil svým skromným vystupováním, rozhodně si nepřipadá jako nějaká hvězda, ale cítí se být normálním klukem. A jako takový se po skončení pořadu mile věnoval fanouškům a zájemcům o autogram. Do návštěvní knihy napsal:
„Mockrát děkuji, že jsem mohl být součástí! Přeji vše krásné! Jan Fanta.“ 

Galerie z pořadu s Janem Fantou 
Olga tentokrát zdatně zaskakovala i ve funkci zvukaře Na fórek s limonádou už je Honza zvyklý Honza dodržel tradici a připojil svůj autogram k podpisům ostatních umělců na LPH Na závěr nemohla chybět ani fotografie s fanynkami a podepsanými hračkami

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.