Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Tomáš Vaněk oslavil 35. narozeniny se svým publikem

Tomáš Vaněk na svém narozeninovém koncertuNa Malé scéně Hudebního divadla Karlín se 9. září 2023 v 19 hodin odehrál koncert zpěváka a herce Tomáše Vaňka u příležitosti jeho 35. narozenin a zároveň oslavy 20 let jeho působení na divadelní scéně. Tomáš nás na svůj koncert pozval, a tak vám z něj přinášíme malou reportáž. Už od začátku koncertu panovala v sále narozeninová nálada, která předesílala, že se diváci rozhodně nebudou nudit. Tomáš si pozval jako hosty tři krásné a sympatické zpěvačky, se kterými spolupracoval v mnoha muzikálech, a jejich zpěv samozřejmě doprovodila živá kapela. A tak nás čekala skoro dvouhdinová show, plná skvělé hudby, vynikajících pěveckých výkonů, ale i legrace a spontánních vtipných slovních improvizací účinkujících.

Lucia Jagerčíková a její violoncelloKristina Brachtlová, jako další hudebníci doprovodné kapely se představili Danny van Luxzenburg za bicími, Ondřej Podhajský s kontrabasem a kytarista Tomáš Cetel. Jako prvního hosta a zároveň gratulanta si Tomáš na jeviště pozval zpěvačku Luciu Jagerčíkovou – Nývltovou, kterou diváci znají z mnoha muzikálů, například Casanova, Branický zázrak, Antoinetta, královna Francie, Romeo a Julie, Angelika, Noc na Karlštejně nebo Cabaret, společně s Tomášem účinkovali v muzikálu Tick, Tick... BOOM!, Lucia se představila také sólovou písní z muzikálu Čarodějky z Eastwicku, ve které předvedla i temperamentní hru na fiktivní violoncello.

Elis Ochmanová v duetu s Tomášem VaňkemElis Ochmanová, kterou jste mohli vidět v mnoha muzikálech, například Doktor Faust, který uvádí Divadlo Na Maninách, v němž Elis excelentně ztvárňuje roli Mefista-ženy. V Goja Music Hall jste si mohli výkony Elis vychutnat v muzikálech Ples upírů a Čarodějka/Wicked, kde vyniká v hlavní roli zelené čarodějky Elphaby. A právně v tomto muzikálu se Elis s Tomášem potkali a na narozeninovém koncertě nám zazpívali společný duet Elphaby a mladého Fiyera. Také Elis doplnila své vystoupení zavzpomínáním na společné chvíle na jevišti s dnešním oslavencem a zazpívala i několik sólových písní.

Monika Sommerová zpívá s Tomášem duet z Fantoma operyMonika Sommerová, která se pochlubila krásným těhotenským bříškem, neboť se má již v listopadu stát poprvé maminkou. Sama si ze sebe s velkým nadhledem dělala legraci, že jí to z tohoto důvodu moc nemyslí, čímž publikum opravdu pobavila. Naštěstí zpěvačka při svém výkonu vlastně ani moc myslet nemusí a hlasivky Monice pracovaly na jedničku, takže jsme si v jejím podání poslechli několik hudebních lahůdek. Vrcholem se stal společný duet Raoula a Christine Daaé z muzikálu Fantom opery, který uváděla scéna Goja Music Hall, a prý by ho producent Dr. František Janeček měl zařadit na repertoár i v příštím roce. Monika se do role Christine chystá vrátit hned po šestinedělí, pokud bude vše v pořádku.

Narozeninový dort byl opravdu kouzelnýPo hodinu a půl trvajícím koncertě, nabitém muzikálovými hity a osobitým Tomášovým humorem, pozval oslavenec publikum na after party do divadelního klubu Hudebního divadla Karlín, kam se běžně diváci nemají šanci dostat, což jistě všichni přítomní ocenili. Trochu jsem měla obavy, jak se do klubu všichni vejdou, ale vše dopadlo výborně. Kdo měl zájem, pro každého zde bylo připravené místo. Oslavenec své hosty štědře pohostil a sám dostal originální narozeninový dort, který zdobily názvy muzikálů, ve kterých Tomáš účinkoval, nebo i dosud účinkuje. Dort samozřejmě ihned nakrojil a všichni mohli kousek ochutnat. Chutnal náramně! Koncert i oslava se skutečně vydařily a my za naši redakci děkujeme za pozvání a přejeme Tomášovi hodně zdraví do dalších let plných krásné muziky a ještě krásnějších rolí!

 

Galerie z narozeninového koncertu Tomáše Vaňka
Tomáš měl skvělý doprovod Co Ti mám dát? Úžasná Lucia Jagerčíková I hádka se na jevišti konala
Komické číslo s Monikou Sommerovou Tančím ráda... Ne, nemohu si Tě vzít... Nádherná kráska
Elis Ochmanová a Tomáš  si zahráli i na upíry Parta skvělých lidí Všichni účinkující i s Tomášovou manažerkou Petrou Fronta Tomášových gratulantů
I Musicalnet pogratuloval Kým by byl Tomáš bez Petry? Tomáš s tvůrkyní dortu Dvě crazy fanynky přinesly Tomášovi pivo

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.