Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Hvězdy zpívají andělům...

Daniel Bič coby AndělJe mnoho charit. Není však mnoho možností, jak pomoci konkrétním lidem. A neznám snad jedinou možnost, jak pomoci andělovi - vždyť to bývá spíše obráceně, andělé chrání nás, pomáhají nám. Až do dneška. Dnes jsem zjistil, že každý z nás může andělovi pomoci. Může pomoci tomu, který dával nám všem - radost, úsměv, slzy i pláč. Každý může pomoci Danielovi Bičovi i když ne přímo jemu - boj se svou nemocí již prohrál. Ale můžeme pomoci jeho dětem, jeho ženě, aby jejich úděl byl snesitelnější, když jim ten jejich anděl odešel do nebe.

Pojďme pomoci andělům...Dovolujeme si Vás pozvat na benefiční koncert Pošli to dál, který má za cíl sehnat finanční prostředky pro rodinu Daniela Biče - úžasného tanečníka a hlavně člověka, který již bohužel není mezi námi, koncert, který se uskuteční 28. dubna 2014 od 19 hodin v Divadle Broadway. Vstupenky jsou v prodeji za 200, 350 a 400 Kč.
Nemůžete jít? Nevadí, darujte vstupenky !
Vystoupí Michal David, Monika Absolonová, Radka Fišarová, Marian Vojtko, Leona Machálková, Kamila Nývltová, Tomáš Savka, Markéta Procházková, Václav Noid Bárta, Zdenka Trvalcová, Ondřej Ruml, uvidíte choreografie Jany Burkiewiczové a Lindy Rančákové a mnoho dalšího.
Večerem Vás provedou Jan Cina a Petr Vančura. Vstupenky na webu Divadla Broadway.

Komentáře k článku

avatar roman
0
 
 
Děkujeme moc za popagaci. Roman Rehak
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.