Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Na křtu nového CD Kamily Nývltové tekl punč proudem

a už to jedeDne 13.11.2013 jste mohli být svědky slavnostního křtu nového vánočního cd Kamily Nývltové s názvem Vánoční dárek. Album se natáčelo ve studiu dh Vyžlovka Daniela Hádla, kde vzniklo i první debutové album Kamila Nývltová. Album vznikalo od srpna do října letošního roku a obsahuje vánoční písně a duety v moderním a klasickém pojetí. Kromě Kamily Nývltové, zde uslyšíte i Mariána Vojtka či Lucii Bílou.

už to teče...Křest se konal v prostorách Bontonlandu na Václavském náměstí a bylo o co stát, mezi pozvanými osobnostmi jste mohli vidět patronku CD Lucii Bílou a autora jedné z písní Vaška Noida Bártu. Po úvodním videu, kde jsme mohli vidět vytváření fotografií pro obal cd, přišla řada na losování o ceny. Výherce se mohl těšit na nové CD Vánoční dárek a další se radoval ze stříbrného pera od sponzorů akce. Konečně přišla očekávána chvíle a Kamila nám přišla zazpívat novou písničku z nového alba s názvem Ave Maria. Po odzpívání přišla na podium Lucie Bílá a ujala se slavnostního křtu, místo klasického šampaňského jsme se dočkali typického vánočního punče, a díky tomu se naladila příjemná vánoční atmosféra. Lucie Bílá ještě dodala pár krásných slov na adresu Kamily, která neskrývala dojetí, poté následovala autogramiáda a focení přítomných umělců. Během celého křtu bylo podáváno vánoční cukroví, které umocnilo již tak naladěnou vánoční atmosféru. 

 

Kamila Nývltová zpívá Ave Maria Kamila se svými kmotry Kamila se svým druhým CD Kamila může být spokojená

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.