Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Zamlsejte si s hvězdou

Účastníci hudebně-sladké show v akciVe čtvrtek 8. listopadu 2012 zahajovala svůj provoz v Pasáži Fénix na Václavském náměstí velmi zvláštní, až kouzelná cukrárna – kavárna La Fantasia. A čím je tato cukrárna tak zvláštní? Inu, že krom výjimečně chutných sladkých dobrot je tato cukrárna velmi úzce spjata s hudební produkcí. Jakby taky ne, když jeden z majitelů cukrárny Benjamin Kovařík spolupracoval jako mistr zvuku s nejednou hvězdou naší popmusic - namátkou připomeňme třeba autorská alba Richarda Pachmana nebo muzikál Jan Hus, ve kterém ztvárnil titulní postavu Marián Vojtko, alba nesoucí spolupráci Richard Pachman a Jaroslav Svěcený a další.

Pan starosta Ing. Oldřich Lomecký a moderátor Pavel VránaCukrárnu slavnostně otevřel starosta Městské části Praha 1 Ing. Oldřich Lomecký a jako moderátor mu zde sekundoval muzikálový herec a zpěvák Pavel Vrána. Že však nezastupoval hudební svět pouze sám, to je nasnadě. Po slavnostním projevu pana starosty a ředitelky Paláce Fénix  Ing. Ivany Ballové si mikrofon postupně půjčovali – Richard Pachman, který zazpíval skladbu ze svého nového hudebního projektu Notre Dame, Dita Vích Hořínková, která si svou píseň odskočila půjčit do muzikálu Jekyll a Hyde a konečně dětská hvězda Filip Antonio, který zazpíval písničku "Máma čeká děťátko". Netřeba zdůrazňovat, že sladkých dobrot tam bylo k dispozici nepočítaně, a nejenže skvostně vypadaly, ale stejně úžasně i chutnaly, a to je v dnešní době téměř zázrak.

Mistr cukrář Jan Kovařík v jedinečné gelato showPokud si tedy budete chtít skutečně dopřát skvělý zákusek z nešizených ingrediencí, pak doporučuji právě cukrárnu Benjamina a Jana Kovaříkových, neboť na jejich dobrotách pracuje celá rodina, a činí tak s láskou a nadšením. Ještě vám musíme prozradit, že Kovaříkovi vyhráli konkurz na zmrzlinový dezert pro samotnou anglickou královnu Alžbětu II. při její návštěvě České republiky. Jestli si při konzumaci anglická královna zpívala, netušíme, ale jistě to bude sloužit k pikantní pověsti tohoto hudebně-mlsacího svatostánku. Chcete-li tedy srovnat svůj mlsný jazýček s anglickou panovnicí, máte příležitost.

Benjamin Kovařík, Pavel Vrána a Dita Vích Hořínková s manželem v družném hovoruPro nás, jako pro milovníky hudby, je však zajímavá informace, že součástí cukrárny je i zvukový pult, který rozhodně nebude ani v budoucnu zahálet. Každou první nebo druhou neděli v měsíci (přesnou informaci vám ještě přineseme) bude v cukrárně probíhat takzvaná Neděle s hvězdou, kdy pozvaná návštěva ukáže nejen něco ze svého umu hudebního, ale též odhalí svůj talent cukráře. V cukrárně je totiž ojedinělý mrazící pult (jediný v ČR!), na kterém šikovný mistr zmrzlinář v podobě pozvané hvězdy (běžně pak jeden z majitelů Jan Kovařík), vytvoří svůj originální zmrzlinový pohár, který pak bude pod jeho jménem zařazen do denní nabídky cukrárny. Chcete-li se ke své hudební hvězdě dostat blíž, užít si kulturních zážitků a ještě zjistit, co váš oblíbený umělec rád mlsá, pak máte jedinečnou příležitost v cukrárně La Fantasia - Václavské náměstí 56, Praha 1 v Pasáži Fénix. Ben a Jan Kovaříkovi vás srdečně zvou.

Komentáře k článku

avatar Květa
0
 
 
jak může takový člověk jako je Pavel Vrána někde takhle vystupovat a prezentovat nějaký podnik když okrádá lidi? http://bit.ly/STREDECNI_OCI nechápu tenhle stát.Zajímalo by mě co na to pan majitel toho podniku?
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.