Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

V Bontonlandu se křtila hned dvě CD najednou!

Finalistky Česko-Slovenské SuperStar Gabriela Gunčíková a Alžběta Kolečkářová vydávají svá debutová CDBontonland ve spodní části Václavského náměstí v Praze zažil v sobotu 3. listopadu 2011 významnou událost. Křtila se zde totiž hned dvě debutová CD najednou! Sešly se tu finalistky soutěže Česko-Slovenská SuperStar. Jednou z nich byla blonďatá rockerka Gabriela Gunčíková, druhou černovláska Alžběta Kolečkářová. Jak bylo patrné, žádná rivalita mezi nimi nevládne, naopak, křest obou alb se odehrával v přátelském duchu za hojné účasti fanoušků.

Půvabná Gábina vystoupila s písní LalaModerátor přivítal návštěvníky a uvedl obě zpěvačky. Každá měla zazpívat dvě písničky. Protože se nedokázaly dohodnout, která začne, tak si o pořadí střihly „Kámen – nůžky – papír“. Na třetí pokus prohrála Alžběta, takže začínala. Představila své CD s názvem „To cítím“, na které si napsala i několik textů. Zazpívala nám svůj nový singl „Andělskej flám“ z autorské dílny Andy Love s výborným českým textem Ondřeje Ládka (Xindl X) a baladu „Jak silná mám tu stát“ s krásným textem Oskara Petra, ve kterém zvlášť vynikl její sytý alt.

Alžběta zazpívala dvě písně ze svého CDJako druhá se ujala mikrofonu Gabriela Gunčíková a představila své debutové album „Dvojí tvář“, na kterém by si měl každý z posluchačů najít „to své“ – od rockových věcí, popových písní až po několik šlágrů, které Gábině v soutěži dopomohly až na stříbrnou příčku. V Bontonlandu zazpívala úvodní píseň alba „La la“. Během skladby jí však několikrát selhal hlas a s posledními takty se blonďatá diva nečekaně zhroutila k zemi. Okamžitě u ní bylo několik pořadatelů a pomohli Gábině do šatny.

Alba byla pokřtěna tradičným způsobem – šampaňským Alžběta v neplánované pauze zahájila autogramiádu, a asi po deseti minutách se k ní připojila i Gábina, které se mezitím udělalo lépe. Nevolnost omluvila třemi náročnými koncerty po sobě, únavou a vyčerpáním. Gábina nedávno získala trofej Objev roku v Českém slavíkovi a v Divadle Broadway hlavní roli v muzikálu Kleopatra. Její pracovní nasazení je skutečně veliké, doufejme tedy, že se tato mladá a talentovaná zpěvačka naučí lépe hospodařit se svými silami a také trochu odpočívat. Zdraví máme všichni přeci jen jedno.

Děvčata popřála svým CD navzájem hodně úspěchů u posluchačůAutogramiáda byla po chvíli přerušena, aby mohlo konečně dojít ke slavnostnímu křtu obou cédeček. Zástupce vydavatelství Universal Music Group je klasicky pokropil šampaňským a děvčata si navzájem popřála hodně úspěchů u posluchačů a dobrý prodej. Po nutném zapózování pro přítomné fotografy se obě zpěvačky podepsaly na stěnu za barem, a pak už se opět věnovaly svým fanouškům, kteří ukázněně a trpělivě čekali v dlouhé frontě. Každý si chtěl odnést nové CD nebo alespoň fotografii své oblíbenkyně s podpisem.

Po křtu CD nemohla chybět ani autogramiádaNeodolala jsem a obě děvčata jsem požádala také o autogram pro vás, čtenáře Musicalnetu. Obě samozřejmě naše stránky sledují už od dob SuperStar, kdy jsme soutěž sledovali a pravidelně vám o ní přinášeli reportáže. A pokud uvažujete o vhodném dárku pro někoho pod stromeček, tady máte tip, obě CD totiž opravdu stojí za to! V Bontolandu stojí každé z obou CD 299,- Kč.

Gabriela Gunčíková – CD „Dvojí Tvář“ Gábina věnovala jednu podpiskartu také čtenářům a fanouškům Musicalnetu

1. Lala
2. Zůstanu napořád (Died a from broken heart)
3. Volnej pád
4. Buď dál jen můj (I feel so bad)
5. Kdybys na mě máv (Slave to your love)
6. Dvojí tvář
7. Run to Hills
8. Zábrany (Barricades)
9. Send me an angel
10. Proudu vstříc
11. Země vzdálená

Alžběta Kolečkářová – CD „To cítím“ Alžběta Musicalnet také pozdravila

1. Andělskej flám
2. Sotva dýchám
3. Těm, co o nás píšou...
4. Zas můžeš spát
5. Jeden dlouhej tah
6. Jak silná mám tu stát
7. Černobílá
8. Kousek od nebe
9. Cry Baby
10. To cítím

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.