Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Poláček s Madonnou v Edenu

Společné přiťuknutí novému singluPokud si myslíte, že popová diva Madonna, dnes už padesátnice - neskutečné, jak ten čas letí - zavítala na další návštěvu Prahy a přišla se při té příležitosti podívat na plzeňské fotbalisty v jejich posledním souboji Ligy mistrů proti AC Milán, jste na omylu.

Došlo i na střídání figurínTo "jen" o nějaké to úterý dříve se NC Eden (identifikujeme jako nákupní centrum) odehrál křest nového singlu "Přání" pop-rockového Dítěte Ráje Petra Poláčka, někdejšího finalisty SuperStar. A o důstojnou atmosféru křtu se postaral tamní obchod se značkovou módou Madonna Fashinon (www.madonna-fashion.eu), zkráceně Madonna.

Petra na křest singlu do NC U Slavie v Praze 10 přišli podpořit jeho kolegové z Dětí - "Bořena", K návštěvě obchodu s módou patří i návštěva kabinky - někdy i s fotografem v zádechGenny, Míša a "j. h." za Ordinaci v Růžové zahradě nádherná dáma Miluše Bittnerová, jinak jedna ze zdravotních sester kamenické nemocnice. Konkrétně ta, kterou svedl nenechavý prevít dr. Švarc, v Dětech Ráje alternující samotného autora tohoto úžasného hitmuzikálu, "Sagi" Tofiho. Takže zase platí osvědčená pravda, že všechno souvisí se vším. Obzvláště v naší malé branži :)

Kolega z Dětí ráje Bořek SlezáčekPokud jste neidentifikovali Bořenu, pak se mistrovi omlouváme, ale samozřejmě ho rádi dešifrujeme. Jedná se o Bořka Slezáčka, dospělého Michala, jenž si zkrátka vysloužil výše zmíněnou přezdívku zrovna tak, jako hvězda jiných muzikálových divadel Marián Vojtko přezdívky "Maruna" či "Mařena"...:) Uznejte, že to prostě má svůj půvab.

Ale nyní vážně. Bořek Slezáček, Genny Ciatti, Míša Nosková a Miluška Bittnerová zpestřili Petru Poláčkovi jeho velký den svou aktivní přítomností a hlavně úsměvy rozdávanými na všechny strany. Genny Ciatti s ostatními podepisuje fotografie fanouškůmZ přichystané autogramiády sice moc nebylo, ba se ani živě nezpívalo (pouze se dokola zas a znova pouštěl Petrův oslavovaný singl), ale i tak byli všichni spokojeni.

Nejen bulvární fotografové získali své atraktivní snímky, Madonna trochu té v kapitalistické džungli setsakramentsky potřebné reklamy a několik přítomných fanoušků Dětí Ráje vidělo své idoly. Míša Nosková zapózovala fotografůmA to ne idoly ledajaké. Zejména z obou dam (tedy slečny Genny a mladé paní Míši) nám rostou stálice naší hudební branže. Genny je aktivní stále více na česko-italské scéně a Míša zase krom v zahraničí chystaného CD brousí hlavně do opery, když o ní není dostatečný ODPOVÍDAJÍCÍ zájem v muzikálových vodách.

Její interpretace Pucciniho árie "O mio babbino caro", která zazní i na koncertu Pavly Břínkové a Jana Ježka v Branickém divadle 13. prosince, patří k naprostým skvostům a potvrzuje, Poláček si začal románek s figurínou?že jen v malém českém konzervativním národě je možné, aby zpěvačka s jedním z nejlepších hlasů v zemi v anketě Český slavík Mattoni nefigurovala ani do 88. místa (tj. mezi kolegyněmi, které získaly 100 a více bodů)...

Pevně věříme, že vzájemná spolupráce české Madonny s rodící se novou českou Emou Destinovou bude vzkvétat ku zdaru stejně jako přátelské vazby s dalšími Dětmi Ráje! Však také v Madonně bylo, je a bude jako v Ráji...

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.