Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

V Kolkovně se křtilo dvojnásobně

Michal David křtil své CD a DVD z koncertu uspřádaného ke svým 50. narozeninámNastala šestá hodina večerní a sešli jsme se V Kolkovně… ne to není továrna na výrobu kolků :-) . V Kolkovně se nazývá ulice  v Praze 1 na Starém městě, kde se nachází útulný bar s poněkud sportovním jménem Tretrys. V úterý 23. listopadu si tu dala rande s novináři celá řádka celebrit. V první řadě však Michal David a Jakub Ludvík, kteří si toto místo vybrali pro křest svých tvůrčích počinů.

Potkat jste tu mohli celou řadu známých ososbností, například Oldřicha Lichtenberga a Zdeňka BartákaBar Tretrys je velmi útulné, bohužel však pro množství lidí, které se tu sešlo, velmi malé místo. Potkat jste tu mohli celou řadu známých osobností. Z nich namátkou jmenuji: Marián Vojtko, Bohuš Matuš, Ilona Čáková,Tomáš Beroun, Zdeněk Barták, Ludmila Novotná – Bartáková, Oldřich Lichtenberg, Bohouš Josef, Petr Kolář a řada dalších. Hlavní kmotra Jiřina Bohdalová přednesla krátkou připravenou řeč včetně své vlastní básněZa těmito osobnostmi přišla řada novinářů a tak v baru nebylo téměř k hnutí.

Zpočátku se čekalo na hlavní kmotru, CD a DVD Mejdanu roku Michala Davida, Jiřinu Bohdalovou a tak jsem se po baru trošku porozhlédla. Jeho interiér je dlouhý a úzký. Po pravé straně sezení pro hosty a nalevo barový pult. Při příchodu byla na levé straně u baru umístěna velká plochá obrazovka, na které mohli hosté sledovat jmenované DVD. V zadní části baru čekalo na zájemce chutné občerstvení.

Celý křest se vzhledem k prostoru odehrával za baremPak již nastal čas samotného křtu. Celý akt se odehrával za barem v prostoru barmanů. Nejdříve Michal David pozval všechny přítomné zpěváky a zpěvačky, kteří se podíleli svým umem na Megakoncertu v O2 aréně, za bar a krátce představil CD a DVD se záznamem z tohoto koncertu. Po něm se ujala slova první kmotra tohoto večera Jiřina Bohdalová. Kmotra Ivanka Gottová krátce promluvila o průběhu focení s Jakubem LudvíkemPronesla krátkou připravenou řeč, kterou završila přáním dalších padesáti tvůrčích let Michalu Davidovi.

Za Jiřinou Bohdalovou následovalo přání kmotry Venduly Svobodové, která zmínila štědrost Michala Davida vůči nadaci Kapka naděje i jiným. Po této promluvě se přistoupilo k samotnému křtu CD a DVD, který byl pojat klasickým způsobem.

tn_MS10C-072667Poté zástupce vydavatelství Popron music Alan Piskač uvedl fotografa Jakuba Ludvíka a jeho kalendář fotografií s názvem Michal David a přátelé. Kmotrou tohoto kalendáře byla Ivanka Gottová. Ta úsměvným způsobem promluvila o tom, jak probíhalo fotografování s Jakubem Ludvíkem, poté vyzvala Vendulu Svobodovou a společně kalendář pokřtily.

Následovala volná zábava, rozhovory, focení.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.