Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

DVD Dracula bylo pokřtěno

Jarek Voborný, Monika Absolonová a Daniel Hůlka byli kmotry nového DVD muzikálu DraculaNetradiční pojetí měl křest DVD muzikálu Dracula. Nestává se totiž často, aby se DVD se záznamem divadelního představení promítalo v kině. Ještě před samotným křtem se v pražském kině Evald sešli novináři a pozvaní hosté, aby zhlédli netradiční „film“.

Monika ocenila Jarkovu práci nejen tímto polibkem, ale také chválou při samotném křtuVidět Draculu na velkém plátně bylo opravdu zajímavé. Sice divadlo je divadlo, ale i tak to byl zážitek. Velké plátno znamená samozřejmě i větší detaily. V tu chvíli jsem začala závidět všem majitelům opravdu velkých plazmových televizí. DVD je skutečně výborně natočené, zvuk i obraz je kvalitní. Celkový dojem z něj je jen pozitivní. Více o tomto DVD najdete v samostatném článku.

Monika Absolonová a Daniel Hůlka byli středem pozornosti, a všeteční fotografové vlezli kvůli záběru některým až do obličejeSamotný křest proběhl po skončení promítání v restauraci Evald. Přítomni byli Daniel Hůlka, Monika Absolonová, Aleš Háma, Alan Bastien, Libuška Vojtková, Igor Kolva a spousta dalších účinkujících, především členů company. Skoro všichni přišli přímo z divadla Hybernia po odehraném představení Draculy. Odtud dorazil i Daniel Hůlka. Kvůli bolavým zádům se však nezdržel příliš dlouho.

Jiří Paulů, Jarek Voborný, Monika Absolonová a Daniel HůlkaDVD pokřtila růžovým sektem Monika Absolonová spolu s Danielem Hůlkou. Nechyběl ani Jaroslav Voborný, který je kameramanem a režisérem záznamu na DVD. Zavzpomínal na Karla Svobodu a zmínil se o tom, že si Svoboda draculovské DVD vždycky přál. „Karel Svoboda DVD Draculy moc chtěl, ale říkal, kdo by ho natočil. Tak alespoň takhle Karle, tady je“. Libuška dostala dárek od Moniky a jejího příteleMyslím, že Karel Svoboda by z DVD měl radost, stejně jako ji  máme my všichni ostatní.

Zpestřením celé akce byla oslava 29. narozenin tanečnice Libušky Vojtkové. Ta dostala několik květin od kamarádů a od Moniky Absolonové adventní věnec. Slavilo se docela bujaře a dlouho do noci.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.