Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Martin Chodúr muzikály nevyhledává

Martina Chodúra přivítaly na své výstavě Olga Černohorská a Ivana KárníkováDalším hostem v doprovodném programu výstavy Léto plné hvězd byl zpěvák Martin Chodúr. Ačkoli se Martin muzikálům ve své kariéře věnovat nehodlá a vlastně je ani nevyhledává, podpořil dobrou věc, jejímž partnerem byl právě i Musicalnet. Právě tento charitativní aspekt se mi zdá dostatečným důvodem, aby i tento koncert byl zde zmíněn. Koneckonců jistě se i mezi čtenáři Musicalnetu najdou tací, kterým se zpěv Martina Chodúra líbí a se zájmem si o této akci přečtou.

Martin se na výstavě objevil i se svou přítelkyníMartin akci podpořil nejen svou přítomností a zpěvem, to vše bez nároku na honorář, ale na začátku výstavy byl ochoten zapojit se do soutěže „O osobní originální dárek od Martina“. Každý, kdo si na výstavě zakoupil hračku, hru, kapsář či nějaký suvenýr, mohl si vyplnit soutěžní lístek a vhodit ho do slosovacího osudí.

Po koncertě s účinkujícími poseděla i vzácná návštěva - gospelová zpěvačka Zuzana StirskáMartin dorazil ve svém klasickém obleku, po boku s vysokou blondýnou, kterou organizátorům představil jako svou přítelkyni Ivonu. Se zájmem si oba prohlédli vystavené hračky a za osobního výkladu jedné z autorek Olgy Černohorské si některé hry i vyzkoušeli.

Prohlídku přerušil fotograf Blesku, který se snažil pár vyfotografovat. Ale měl smůlu. Paní Ivona i Martin se okamžitě začali tvářit, že k sobě vůbec nepatří. Naštěstí to nevadilo, neboť se přiblížil začátek pořadu a diváci již usedli na svá místa.

Mediálního partnera večera představil redaktor portálu ProŽeny.cz Michal SnížekV úvodu Olga Černohorská představila dalšího mediálního partnera výstavy server ProŽeny.cz a jeho redaktora Michala Snížka. Celý rozhovor s Martinem, průběh večera i vyhodnocení soutěže byl zaznamenán a čtenáři si o něm mohou přečíst na serveru prozeny.cz . Michal Snížek také pozval přítomné diváky na druhé narozeniny jednoho z nejnavštěvovanějších serverů ProŽeny.cz, které proběhnou formou party na parníku na Vltavě.Martin zazpíval několik písní ze svého debutového CD

Ale to už Martin zazpíval první píseň „Let´s Celebrate“. Jeho mohutný hlas se rozezněl podpořen halfplaybackem pod klenutým stropem výstavy. Po zaslouženém potlesku se Olga Martina zeptala na jeho nedávno vydané debutové CD, které vyšlo v květnu krátce před prázdninami. Křest CD se konal v jazz klubu Charta u Staroměstského náměstí a jako kmotr se křtu ujal samotný Karel Gott. Martin nám prozradil, že si s Mistrem dokonce zazpíval na společném koncertě.

Vítězka prázdninové soutěže o dárek od Martina Chodúra - Iveta KrálováPo druhé Martinově písni se rozhovor stočil k obsahu jeho CD, na kterém se nacházejí až na jednu výjimku autorské písně z pera Martina. Martin se ujal jak hudby, tak textů, převážně napsaných v angličtině. Martin vyprávěl o tom, že témata svých písní čerpá ze života. Se svým CD je Martin velmi spokojen.

Po třetí písni se rozhovor stočil k soutěži Česko-Slovenská Superstar, Olga se ptala Martina, jak soutěž prožíval, protože se jí zdálo, že byl po celou dobu a hlavně při vyřazování ledově klidný. Z originálního dárku měla Iveta opravdu velkou radostMartin odpověděl, že mu hlavně záleželo na tom, jak zazpívá, a když byl sám se sebou spokojený, tak byl klidný.

Po čtvrté Martinově písni Olga vyhlásila výsledek soutěže „O originální osobní dárek od Martina“. Soutěž vyhrála jedenáctiletá Iveta Králová. Pořadem na výstavě provázela i tentokrát Olga ČernohorskáO výrobu dárku se autorky výstavy Olga Černohorská a Ivana Kárníková a zhotovily pro účely soutěže originálního panáčka – malého Martina Chodúra. V rukou svíral žluté srdíčko, na které Martin vítězce napsal osobní věnování. Martin dárek Ivetě za mohutného potlesku přihlížejícího publika předal. Iveta měla obrovskou radost.

Potom už Martin zazpíval závěrečnou píseň od Lady Gaga „Paparazzi“, Olga se rozloučila s diváky i vítězkou soutěže a Martin ruku v ruce se svou utajovanou přítelkyní odkráčel směrem Karlův most.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.