Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Konkurz do taneční show

Martin Ludvík Production vyhlašuje KONKURZ na tanečnice a zpěvačky do nové hudebně - taneční show. Konkurz se koná v neděli 19. června 2011 od 14 hod. ve Sněhobílém sále (Centrum tance, Štěpánská 61 - pasáž Lucerna, Praha 1)

Staňte se hvězdou v nové hudebně - taneční show - revue! Získáte publicitu v médiích, pravidelná představení na stálé scéně v centru Prahy a vysoké příjmy. Show bude složena z mnoha jednotlivých čísel, odlišných žánrově i kostýmově. Nebudou chybět ani baletní prvky.

Při většině tanečních čísel budou použity taneční lodičky se středně vysokým podpatkem, proto pokud jimi disponujete, vezměte si je na konkurz!

Tanečnice budou tvořit většinu souboru. Vyžadujeme tanečnice profesně na výši a choreografie toho bude využívat. Náročnost nebude extrémní, hlavní důraz bude kromě vzhledu tanečnic dán na osobnost tanečnice a na preciznost provedení. U tanečnic předpokládáme taneční paměť a ohebnost, rytmičnost (step výhodou) a muzikálnost. V ideálním případě by měly tanečnice zvládat také sborový zpěv,

nebude to však požadováno u všech. S sebou si vezměte cvičební úbor, taneční sukni, taneční obuv (baletní piškoty), taneční lodičky, případně boty na step. Účes si upravte tak, aby byl vidět celý obličej, tvar hlavy a linie krku. Budete-li chtít předvést zpěv, s sebou si přineste notový materiál, nebo základ na hudebním nosiči. K dispozici bude klavírní korepetice.

Zpěvačky by v ideálním případě měly zvládat nejen zpěv, ale i tanec. Choreografie bude sestavena tak, aby pohyb nebyl v rozporu se zpěvem. Pohybové nároky na zpěvačky budou menší, než na tanečnice. Pokud se na konkurzu objeví vynikající zpěvačka a osobnost, ale bez tanečních zkušeností, choreograf posoudí možnost jejího zařazení.

Svoji účast potvrďte na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript a přiložte životopis a fotografii. V případě, že se konkurzu nemůžete zúčastnit, budeme Vás včas informovat o dalším konkurzu.

Na konkurz můžete také pozvat své známé tanečnice / zpěvačky!

Těšíme se na Vás!

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.