Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Musicalnet měl svoji show

„Dřív než oči zavřeš“, aneb Monika Kněžková si cikánku opravdu užilaVěděli jste, že se na Musicalnetu za postem redaktorů a dopisovatelů skrývají v mnoha případech mladé nové talenty? Že ne? Pak vězte, že toto tajemství prasklo v rámci kulturního cyklu Léto plné hvězd.

12. 7. 2010 v rámci pořadu Večer s partnerem (MusicalNet se stal mediálním partnerem umělecké agentury Anaháta) dostal portál Musicalnet.cz možnost prezentovat svoji činnost a pobavit diváky. Celým večerem provázel moderátor Vláďa JarošPublikum tak mělo šanci nahlédnout pod pokličku tvorby na našem portálu - od vzniku článku po tvorbu profi fotografií.

Ačkoli mnozí z našich kolegů uplatňují tanec a zpěv téměř profesionálně a snažili se předvést divákům jen to nejlepší, přesto jsme požádali některé z našich muzikálových hvězd, aby přišli jako hosté právě do našeho večera. V tento prvý večer, který odstartoval celý kulturní cyklus, přijali naše pozvání hosté opravdu výjimeční.

A takhle to vypadá, když je Maruška Blahynková mezi dvěma KřížiDiváky přišel svým zpěvem potěšit operní pěvec Oldřich Kříž, který nejen svým znělým barytonem téměř rozboural komorní sálek, ale ještě se s námi podělil o své zážitky z postu režisérského. Dalším neméně zajímavým hostem byl muzikálový zpěvák a herec Jan Kříž. Ne – nejde o překlep, skutečně se nám zde sešli otec a syn Křížové – zinscenovali jsme takové malé rodinné kulturní randevú. Vláďa všechny zpovídal velmi důkladněA jelikož pánové ještě potřebovali vyvážit něžnou a půvabnou dámskou společností – sekundovala jim úspěšně Maruška Blahynková, jedna z finalistek soutěže Robin Hood – Cesta ke slávě.

I Honza Kříž nám neopoměl zazpívat, a stejně jako ostatní hosty či lépe řečeno účinkující, ho náš moderátor Vláďa Jaroš důkladně vyzpovídal. Honza, Maruška a jejich ''… ďábel saxofon…''Mimo jiné nám prozradil, jak řádně ho vypekl kolega v soutěži Robin Hood – Cesta ke slávě, když z něho před kamerami udělal náruživého striptéra, a taktéž novinku, že Maruška Blahynková dostala také čerstvě roli v Robinu Hoodovi - ztvární postavu komorné lady Mariany. A když už zmiňuji tyto dva interprety, tak právě v tento večer zde zazněl ve světové premiéře jejich duet "Song hrál nám ten ďábel saxofon" - exkluzivně vyžádaný právě pro MusicalNet.

Ani v letním tropickém vedru se neztráceli přítomí humorČili věřte, že večer plný tance a zpěvu stál skutečně za to a diváci jej řádně ocenili. Zazněla zde ukázka z muzikálu Kleopatra, Jesus Christ Superstar, Jekyll & Hyde, Miss Saigon a další. Tanečnice se vlnily v rytmu orientalním, ale též vášnivém cikánském. A protože se nám toto setkání líbilo – naplánovali jsme si ještě jedno – tentokráte s čestným hostem z úplně jiné hudební a pěvecké branže. Přijďte se pobavit s námi 2. 8. v 18 hodin – více již na Anahata.cz

 

Olga Černohorská zahájila Večer s partnerem - tentokrát Musicalnet.cz V našem teamu najdete jak muzikálové zpěvačky, jako Helena Michaniková… … tak tanečnice jako třeba Nicola Zábranská (zde ve žhavých rytmech Orientu z muzikálu Angelika)… … tak v teamu najdete i rockerky s romantickou duší, jako je Monika Květoňová Na výstavě najdete nádherné a šikovné hračky
Dalším pěveckým talentem je tentokráte moderátorka M radia - Lucka Mrňáková Při vystoupení máte pocit, že Olda Kříž zpívá jen a pouze pro Vás Vláďa Jaroš všechny zpovídal i naše vzácné hosty, zde Marušku Blahýnkovou Píseň krále Heroda z muzikálu Jesus Christ Superstar v podání Jana Kříže rozproudila atmosféru koncertu Na závěr se mikrofonů chopil i muzikálový dorost

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.