Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Soutěž o lístky na předposlední finále

Robin HoodFinále se kvapem blíží. V naší tipovací soutěži můžete posledních pár dní tipovat, který pár bude tím vítězným a vyhrát VIP lístky na premiéru. Ale zde můžete soutěžit o dva lístky na předposlední finálový večer.

V této soutěži bude vylosován 1 výherce, který získá 2 vstupenky na přímý přenos na termín 16. 5. od 20 hodin.

Na jaké téma bude zaměřen příští finálový večer, tedy co v něm uvidíme?
(odpovězte popisem)

Své odpovědi zasílejte do pátku 14. května do 20 hodin na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .  (pouze odpovědi z této e-mailové adresy jsou zařazeny do soutěže).

Do předmětu prosím uveďte „Robin Hood - 7. kolo“ a nezapomeňte se také podepsat celým jménem a uvést své město a mobilní telefon.

Vylosovaní výherci (jejichž jména budou zveřejněna až po představení) budou na výhru upozorněni e-mailem a vstupenky budou v den představení u hostesky v Atelieru č. 2 na Barrandově.

Lístky vyhrála Jana Sirotková z Prahy. Gratulujeme!

 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.